Bestill CONTOUR NEXT ONE her!

TopImage

Fornavn:
Etternavn:
Adresse:
Postnummer:
By:
Telefonnummer:
E-post:
Personvern:
Det er frivillig å fylle ut dette skjemaet. Ansvarlig for tjenesten er Ascensia Diabetes Care Norway AS, Postboks 323, 1326 Lysaker. Personopplysninger vil kun bli brukt innenfor Ascensiakonsernet, og vil bli holdt strengt hemmelig i forhold til andre.
 Opplysningene vil bare bli brukt til å sikre at vi forstår de behovene som du og våre andre kunder har, slik at du alltid kan få best mulig informasjon og tilbud.
Du kan når som helst kreve innsyn i hva vi har registrert om deg, og at du blir slettet fra registeret.
 Jeg samtykker med dette i at Ascensia Diabetes Care Norway AS registrerer disse opplysningene i sitt kunderegister. Jeg forstår at Ascensia Diabetes Care Norway AS behandler mine opplysninger konfidensielt.
 Dette er sensitiv informasjon og behandlingen av mine data er underlagt personopplysningsloven med forskrifter (Datatilsynet). Ved å krysse av i boksen gir jeg mitt samtykke til at Ascensia Diabetes Care Norway AS kan benytte mine personlige data i
 i forbindelse med kundeforholdet mellom Ascensia Diabetes Care Norway AS og meg selv til formål som produktutvikling, statistikk, analyse av markedsutvikling, samt sende meg relevant produktinformasjon.