CONTOUR® NEXT ONE

Din diabetes, i et nytt lys.

Product image
  • Fem sekunders måletid
  • Lettlest display
  • Liten blodmengde (0.6 µL)

 

CONTOUR NEXT teststrimmel

Strimmelen er tilgengelig på alle apotek og du trenger ikke å bytte blåresept. Les mer >

Det nye blodsukkerapparatet CONTOUR® NEXT ONE kombinerer det å kunne måle på en enkel måte og en god nøyaktighet med moderne teknologi.

En forbedret algoritme i apparatet gir sammen med CONTOUR NEXT strimlene en enda bedre nøyaktighet som er langt bedre enn det som gjeldende standarder krever. Dette gir deg resultater du vet at du kan stole på. Tiden du har på deg å etterfylle blod er også forlenget til 60 sekunder.

https://www.ascensia-diabetes.ch/images/produkte/smartlight_small.pngDirekte tilbakemelding med smartLIGHT!
Funksjonen smartLIGHT gir deg direkte tilbakemelding etter målingen med et farget lys, basert på om din måling er under (rødt), over (gult) eller innenfor ditt målområde (grønt). Lett og intuitivt!


Få CONTOUR NEXT ONE tilsendt i dag!

CONTOUR NEXT ONE har bluetooth overføring, slik resultatet overføres automatisk til CONTOUR DIABETES appen som kan brukes på stort sett alle smarttelefoner*. Du kan laste ned CONTOUR DIABETES appen på Apple App store for iPhone eller på Google Play Store for Android.

I CONTOUR DIABETES appen kan du enkelt legge til informasjon som karbohydrater, insulin, aktiviteter, legge til bilder eller kommentarer. Det å se dine blodsukkerverdier sammen med annen informasjon gjør at du lettere kan forstå hvordan ting henger sammen i forhold til din diabetes. Du kan også enklere sende dine resultater til helsepersonell for oppfølging og hjelp.

 

Du kan lese mere om CONTOUR NEXT ONE og CONTOUR DIABETES appen på contournextone.no

*Android 5.0 eller iOS 8.0 eller over


Bestil CONTOUR NEXT ONE i dag!